Cristina Dinu s-a calificat în semifinalele competiţiei ITF de la Koksijde (Belgia), dotată cu premii în valoare de 25.000 de dolari. Românca, favorită nr. 6, a învins-o în sferturi pe olandeza Richel Hogenkamp, cap de serie nr. 4, cu 6-1 6-2. Diana Buzean s-a impus la dublu alături de partenera sa tradiţională, Danielle Harmsen (Olanda).

Buzean şi Harmsen, favorite nr. 2, au câştigat finala cu 3-6 6-3 10-5 în faţa perechii franceze Myrtille Georges/Celine Ghesquiere. Este al doilea turneu consecutiv câştigat de perechea Buzean/Harmsen, după ce săptămâna trecută şi-au trecut în palmares un alt turneu de 25.000 de dolari, la Rebecq, tot în Belgia.

Cristina Dinu va disputa prezenţa în finală cu principala favorită de la Koksijde, germanca Annika Beck.

Laura Andrei va juca în semifinalele turneului ITF de la Bursa (Turcia), concurs cu premii de 10.000 de dolari. Cap de serie nr. 3, Laura a depăşit-o în sferturi pe austriaca Melanie Klaffner, favorită nr. 7, cu 6-3 6-4. Klaffner şi Andrei fac pereche în proba de dublu, reuşind să ajungă în finală.

Elena Bogdan a fost învinsă în sferturile turneului ITF de 25.000 de dolari de la Monteroni d’Arbia (Italia). Favorită nr. 4, Ema a cedat cu un dublu 6-3 în faţa Jelenei Simic (Bosnia-Herţegovina).

Ionela-Andreea Iova, Alexandra Damaschin şi Raluca Platon au pierdut în sferturile turneului de 10.000 de dolari de la Pirot (Serbia).