Astăzi a avut loc tragerea la sorți prin care s-a stabilit tabloul întâlnirii de Cupa Davis de la Cluj dintre România și Spania, care contează pentru turul II al Grupei I Europa/Africa. Marius Copil va intra primul pe teren, împotriva lui Feliciano Lopez, apoi Adrian Ungur îl va întâlni pe Roberto Bautista Agut.

Programul zilei de vineri va începe la ora 12:30, când Horia Tecău va fi premiat de ITF, urmând ca de la ora 13:00 să se dispute, pe rând, cele două meciuri de simplu ale zilei.

Sâmbătă, 16 iulie, vom avea meciul de dublu dintre cele două reprezentative, urmând ca ziua de duminică, 17 iulie, să fie destinată ultimelor două dueluri la simplu.

Programul complet după tragerea la sorți:

Vineri, 15 iulie

Marius Copil vs Feliciano Lopez

Adrian Ungur vs Roberto Bautista Agut

Sâmbătă, 16 iulie

Horia Tecău/Florin Mergea vs Marc Lopez/Pablo Carreno Busta

Duminică, 17 iulie

Marius Copil vs Roberto Bautista Agut

Adrian Ungur vs Feliciano Lopez

Roberto Bautista Agut este nr. 15 ATP, iar Feliciano Lopez este nr. 20 ATP la simplu, iar perechea Feliciano Lopez/Marc Lopez a câştigat anul acesta turneul de la Roland Garros. Conchita Martinez, căpitanul nejucător al echipei Spaniei, a câştigat trofeul la Wimbledon în 1994.

În echipa României, Marius Copil este clasat pe poziţia nr. 163 la simplu, iar Adrian Ungur este nr. 185. Horia Tecău este nr. 10 la dublu, iar Florin Mergea nr. 16.

Sursa: frt.ro, sursa foto: stiridesport.ro