Kings on Ice – 11 aprilie 2010, Sala Polivalentă

În data de 11 aprilie va avea loc la Patinoarul “Mihai Flamaropol” spectacolul “Kings on Ice”, în cadrul Olympic Tour 2010. Spectatorii români vor putea vedea evoluând 16 patinatori de mare valoare, campioni olimpici, mondiali şi europeni. Cel mai cunoscut nume este Evgheni Plushenko, care a mai fost prezent la Bucureşti în 2007 şi 2008. Plushenko are în palmares medalia de aur la Olimpiada de Iarnă de la Torino din 2006, medalia de argint la Olimpiada de la Vancouver de anul acesta, 3 titluri de campion mondial şi 6 titluri de campion european.
Alături de el, vor mai fi prezenţi Stephane Lambiel (dublu campion mondial şi medaliat cu argint la Olimpiada de Iarnă din 2006), Julia Sebestyen (campioană europeană în 2004), Denis Ten, perechile Aljona Savchenko – Robin Szolkowy (de două ori campioni mondiali şi medaliaţi cu bronz la Olimpiada de la Vancouver anul acesta), Meryl Davis – Charlie White (proaspăt medaliaţi cu argint la Jocurile Olimpice de la Vancouver) şi Tatiana Volosozhar – Stanislav Morozov.
Edvin Marton, violonist foarte apreciat pe plan mondial, câştigător al premiului Emmy în SUA, va acompania câteva dintre evoluţiile protagoniştilor cu celebra sa vioară Stradivarius. Marton se află la a patra sa prezenţă în România.
Se anunţă o seară unică, în care sportul de performanţă se va îmbina armonios cu muzica şi arta.
Ca şi în 2008 (când spectacolul Kings on Ice a avut loc la Sala Polivalentă), evenimentul este organizat de Amphitrion.

Mai multe informaţii:
www.amphitrion.ro
www.stephanelambiel.ch
www.kingonice.com
www.ice-dance.com/davis-white